Monday, November 4, 2013

Päris suur lünk on blogisse tekkinud viimasel ajal.. Igatahes, 26. oktoobril toimus halloweeni pidu! Läksime Pillega koos Tokyosse, see päev oli isegi üpris selge ilm, nägi Tokyo osalist linnapilti ka, näiteks Tokyo Skytreed ja muud sellist, see ei lakka mind kunagi hämmastamast. Tokyos saime Akiga kokku, läksime edasi Akihabarasse(igasuguse fänluse ja elektroonika Meka Tokyos), et soetada endale Don Quiotest kostüümid, mis olid muide IDIOOTSELT KALLID. Minu kostüüm maksis umb 37,5 euri ümberarvestatult ja tegemist oli pelgalt musta kombekaga, millel on luukere peale joonistatud ning kaks kinnast, uskumatu. See oli veel üks odavamatest, kallimad, mis ma nägin, olid nii 220+ euri ja ega needki väga vaimustavad tegelikult polnud. Kousaku ühines ka Tokyos meiega ning ostis sama kostüümi ja näomaalingute jaoks värve..

Tegelt ma mõtlesin praegu ümber, et kogu aeg oma joomingutest kirjutada on natuke idiootne, kirjutaks millestki muust ka!

Üleeile hakkas Tsukuba kooli festival kooli 40. sünnipäeva puhul, rahvast tuli üle linna kokku ja iga päev olid inimeste hordid üle terve kampuse. Esimene päev polnud eriti paljulubav, ainult toidutelgid ja muud nagu midagi ei toimunudki väga, seega olin natuke pettunud. Seevastu eile oli jällegi väga äge - kahel laval toimusid erinevad etteasted, a-capella laulugrupid, bändid ja ka traditsioonilisemat muusikat jne, õhtu pärl minu jaoks oli pooleteisttunnine tantsushow, lihtsalt uskumatu kui palju erinevaid gruppe ja tantsijaid oli, iga järgnev 5 minutit oli vägevam kui eelmine, filmisin nii palju, et terve mälukaart sai täis, siia ma kahjuks midagi panema ei hakka, sest see võtaks terve igaviku üles laadimiseks. Mõngingaid pilte tegin ka õnneks.

Täna magasin festivali täiesti maha, kuna olin unustanud telefoni laadima panna ja äratuskell ei helisenud. Jõudsin ainult Kousakuga kokku saada, et kunstinäitusel ära käia, tema enda kalligraafia oli ka seal näitusel üleval, väga äge! Kell 4 hakati juba otsi kokku tõmbama ja vihma hakkas ka sadama, viimasel ajal väga tihedalt, vähemalt sain parimad palad ära vaadatud.

Täna juhtus selline huvitav asi, et üks Usbekistani tüüp otsustas süüa teha ja kutsus lihtsalt inimesi ühikast kokku, see oli väga noobel ettevõtmine minumeelest, ühendas rohkem siinseis elanikke kindlasti.















1 comment:

  1. Kirjuta-kirjuta oma joomingutest ikka ka, see ju Jaapani kultuuri osa :)

    ReplyDelete